Retour aanmelden

U heeft recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangt zonder opgave van reden te annuleren. Vanaf dat moment heeft u nogmaals 14 dagen om de product(en) retour te sturen naar Behaatjes.

Op het moment dat u de (gehele) bestelling terug stuurd rekenen wij de eventuele gemaakte Klarna kosten als administratiekosten.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal de product met alle geleverde toebehoren en indien redelijkerwijze mogelijk in de orginele staat en verpakking aan Behaatjes geretourneed worden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is door Behaatjes. Of binnen 30 dagen buiten NL.

Na onderstaand formulier te hebben ingevuld, ontvangt u retourverzendlabel van ons in uw email. Voor een brievenbuspakje is de eigen bijdrage 3,95 en voor een pakket is de eigen bijdrage 4,50. Deze kosten worden in mindering gebracht bij het terug te betalen bedrag. U heeft hiervoor geen printer nodig.
Als u de gehele bestelling retourneert, vergoeden wij de verzendkosten van Behaatjes naar u. 

Uiteraard is het ook mogelijk om uw retour af te geven in Krimpen aan den IJssel of Apeldoorn.

Bovenstaande is alleen geldig voor bestellingen binnen NL. Alle bestellingen daarbuiten moeten voor eigen transport zorgen terug naar Behaatjes.