Retour aanmelden

U heeft recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangt zonder opgave van reden te annuleren. Vanaf dat moment heeft u nogmaals 14 dagen om de product(en) retour te sturen naar Behaatjes.

Bij het aanmelden van een retour ontvangt een retourlabel in uw email.
De retourkosten zijn voor eigen rekening.
U betaald deze via de link die u ontvangt van My Parcel namens Behaatjes.
De retourlabel kunt u via iDeal betalen, daarna ontvangt u de label in uw mailbox.
Deze kunt u uitprinten en opplakken op het pakket.
Let op! Wij gebruiken dezelde manier van terugzenden als van heenzenden. De kosten van een retourlabel zijn € 4,50 voor een brievenbuspakket & € 6,50 voor een pakket binnen NL.

Op het moment dat u de (gehele) bestelling terug stuurd rekenen wij de eventuele gemaakte Klarna kosten als administratiekosten.

Bovenstaande is alleen geldig voor bestellingen binnen NL. Alle bestellingen daarbuiten moeten voor eigen transport zorgen terug naar Behaatjes.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal de product met alle geleverde toebehoren en indien redelijkerwijze mogelijk in de orginele staat en verpakking aan Behaatjes geretourneed worden.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is door Behaatjes. Of binnen 30 dagen buiten NL.

LET OP! U MOET EERST UW RETOUR AANMELDEN. U ontvangt binnen 24 uur een bevestiging.