Al onze bestellingen worden met Track & Trace verstuurd. Zo kun jij jouw pakket van ons naar jou altijd goed volgen.

Bestellingen met niet voorgevormde beha´s of losse slipjes versturen wij via de brievenbus. De verzendkosten voor een brievenbuspakket zijn €4,-

Bestellingen met voorgevormde beha´s of grote bestellingen versturen wij via de pakketservice. De verzendkosten voor een pakket zijn €5,-

Na het plaatsen van een bestelling controleren wij binnen 24 uur of alle producten voorradig zijn. Indien dit het geval is wordt de bestelling de volgende werkdag verzonden. Na het versturen kunt u pakket in de meeste gevallen in 24-48 uur verwachten.

Wij zijn bereikbaar via mail en Whatsapp.

Mail: info@behaatjes.nl          Whatsapp: 06-51351743 

Wij zijn helaas niet telefonisch bereikbaar, maar wij reageren gemiddeld binnen 2 uur op Whatsapp.

Bij ons kunt u op 3 verschillende manieren betalen.

iDeal:
Zeer veilig & gemakkelijk voor de Nederlandse klanten.

Mistercash:
Komt u uit het buitenland? Dan kunt u gebruik maken van het veilige en overzichtelijke Mistercash.

Klarna:
Liever achteraf betalen? Wij maken het voor u mogelijk met Klarna.

Wij hanteren alleen extra kosten voor het gebruik van Klarna.

U heeft recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangt zonder opgave van reden te annuleren. Vanaf dat moment heeft u nogmaals 14 dagen om de product(en) retour te sturen naar Behaatjes.

Op dit moment hebben wij SALE, deze artikelen mogen niet meer geretourneerd worden, wel mag er geruild worden. Verzendkosten voor koper.

Op het moment dat u de (gehele) bestelling terug stuurt rekenen wij de eventuele gemaakte Klarna kosten als administratiekosten.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal de product met alle geleverde toebehoren en indien redelijkerwijze mogelijk in de originele staat en verpakking aan Behaatjes geretourneerd worden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is door Behaatjes.Als u de gehele bestelling retourneert, vergoeden wij de verzendkosten van Behaatjes naar u. 

Uiteraard is het ook mogelijk om uw retour af te geven in Apeldoorn.

Bovenstaande is alleen geldig voor bestellingen binnen NL.