Wil Je Graag Weten

Wie Wij Zijn?

Mijn naam is Floor, 24 jaar en ik ben de oprichter van “Behaatjes”.

Behaatjes is een lingeriewebshop voor elke vrouw. Ongeacht welke cupmaat of omvangsmaat u heeft, u kunt bij ons terecht. Uiteraard ontvangen we mensen ook bij ons thuis. Professioneel opmeten en adviseren vind ik erg belangrijk!

Behaatjes is ontstaan door een grote passie voor mooie lingerie en de lastige zoektocht naar een goede & betaalbare beha. Helaas zijn er niet zoveel keuzes Ik sta voor mooie & sexy lingerie voor iedere portemonnee en uiteraard voor kwaliteit en een goede pasvorm.

We zijn begonnen als outlet maar al snel werd duidelijk dat de vraag groot is. Daarom importeren we sinds kort ook prachtige lingerie uit diverse landen. 

Op onze website kunt u een uitgebreide collectie vinden aan prachtige merklingerie in de maten 60 t/m 135, cup AA t/m S.

“Behaatjes” is gestart op 7 januari 2017. Naarmate de tijd vordert, zal ons assortiment worden aangevuld met meer merken & meer maten.

Naast Behaatjes werk ik parttime als VTGM apothekersassistente in het Deventer Ziekenhuis! Daarom heb ik er bewust voor gekozen om telefonisch niet bereikbaar te zijn. WhatsApp kan uiteraard wel!

Volg ons op Facebook zodat je op de hoogte blijft van de nieuwste producten en leuke acties.

Liefs,

Floor
Behaatjes